Winooht Raghoober

Winooht Raghoober is geboren op 11 februari 1962 in Suriname Paramaribo. Hij is opgegroeid in een gezin met 3 andere broers waarvan hij de oudste is. Als jongen van 13 jaar is hij samen met zijn familie naar Nederland gekomen. Hier vond hij zijn roots en behaalde hij zijn HEAO diploma.

Op zijn jonge leeftijd deed hij al de administratie voor zijn ouders bedrijf Chan’s BV. Na zijn studie ging hij fulltime voor zijn ouders werken totdat hij in staat was om het familiebedrijf over te nemen. Hij nam de nodige risico’s en desondanks tegenwerkingen van de harde wereld en tegenslagen wist hij te slagen in deze hectische en dynamische wereld. Elke dag beter zijn dan de dag ervoor is zijn motto.

Chan’s BV is een onafhankelijk Nederlands import/export bedrijf en handelt in exotische voedingsproducten zoals kruiden, specerijen, rijst, bonen, erwten, linzen, soja, conserven, essences, exotische oliën en dranken zoals de originele Surinaamse Parbo bier, maar natuurlijk nog veel meer. In 1981 is de organisatie CHAN’S opgericht als een éénkamerbedrijfje en is nu een grote internationale opererende smaakmaker in de wereld van de exotische culinaire specialiteiten.

Reacties

reacties

Deel dit!