Yassin Saddiki

Yassin Saddiki is in 1986 geboren en getogen in Panningen, een dorp in Noord-Limburg. Opgegroeid in een gezin van 4 kinderen, is hij een familieman die na het verlies van zijn vader een rolmodel probeert te zijn voor de mensen om hem heen.

Hij studeerde Management, Economie en Recht (MER) in Eindhoven en na zijn studie startte hij zijn carrière bij de Nederlandse Spoorwegen. Daar heeft hij diverse functies vervuld, waaronder Senior Veranderkundig Adviseur en Regiomanager in de regio Zeeland & Noord-Brabant. Yassin is nu werkzaam als Commercial Manager bij Rotterdam The Hague Airport (Royal Schiphol Group) waar hij verantwoordelijk is voor alle activiteiten binnen de vier pijlers van Rotterdam The Hague Airport; parking, horeca, retail en service. Daarnaast is hij actief als lid van de Raad van Toezicht bij o.a. een zorginstelling in de Gemeente Gouwestreek en een jeugdzorginstelling in Eindhoven.

Sinds zijn jeugd staat Yassin midden in de samenleving en heeft hij een groot en divers netwerk op sociaal-maatschappelijk gebied opgebouwd. Hij heeft zich ingezet voor verschillende maatschappelijke initiatieven, heeft lezingen en presentaties gegeven in het kader van  projecten op het gebied van rolmodellen binnen diverse maatschappelijke organisaties.

Waardevol voor Yassin in zowel privé als zakelijk: gelijkwaardigheid, ruimte voor het maken van fouten en samen groeien.

Reacties

reacties

Deel dit!